Szeretnéd tudni, mire vagyunk igazán büszkék?

 

A munkavállalói élmény szakértő képzésünk elmúlt évfolyamait követően,
a tanfolyamukat elvégző hallgatóink sok esetben megosztották velünk,
hogy milyen eredményekkel alkalmazták a munkavégzésük során
a kurzusunk során tanultakat, tapasztaltakat.

 

Szeretnénk most Veled három számunkra különösen kedves visszajelzést megosztani.

 

Nagyon büszkék vagyunk ezen hallgatóinkra (is), mert remekül kamatoztatták a tudásukat!


"Sziasztok!
Az Aon kiosztotta az idén is „A legjobb munkahelyek” díját, amely programot kb. 18 éve vezet következetes, globális módszertanával. Szeretném, ha Jancsiék tudnák, hogy az egyik díjban komoly szerepük van.
A WHC személyzeti szolgáltató már évek óta esélyese volt a díjnak, de a tulajdonosok egyöntetű véleménye szerint az a kicsi plusz hiányzott, az a szemléletmód, amit Jancsi és a csapat segítségével nekem sikerült a munkaerő-kölcsönzés egyik piacvezető cégéhez bevinni! 
2018-ban megnyertük és ezt nagyon köszönöm az egész csapatnak! Köszi és sok sikert mindenkinek!”

Virágh András – független tanácsadó

 


„Sziasztok!

Szeretnék veletek megosztani egy örömhírt. Már hivatalosan is elmondhatom, hogy július közepétől a Vodafone Magyarország Employer Branding csapatát fogom erősíteni!
Aki ismer közületek, az tudja, hogy karrierváltóként igencsak hosszú út vezetett idáig… Másfél évvel ezelőtt 3 év online marketing után jöttem rá, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, ezért felmondtam a munkahelyemen és elkezdtem az ÉÖP EESz képzését. Az új munkahely megtalálása közel fél évig tartott, majd sikerült elhelyezkednem a Vodafone Magyarország-nál, ahol projektmenedzsment és belső kommunikációs feladataim voltak. Ezek csupán részben egyeztek a hosszú távú céljaimmal. Nem sokkal a csatlakozásom után új vezetőt kaptam, aki nagyon támogatta a kollégáknak szánt ötleteimet. (pl. új eseményportfóliót állítottam össze a kollégák visszajelzései alapján).
Ezek mellett folyamatosan kerestem a kapcsolódási pontokat az Employer Branding csapattal, többek között önkénteskedtem állásbörzén, illetve önszerveződő módon szerveztem a kollégáknak egy előadást is. Ezek miatt ők már jól ismertek engem és a munkáimat, így amikor megnyitották az EB pozíciót, nem csak én éreztem, hogy ott a helyem, hanem szerencsére ők is.

Most először értem azt az életben, hogy szakmailag a helyemre kerültem, köszönöm ÉÖP csapat, hogy megalkottátok ezt a képzést!
Mindenkinek sok sikert kívánok!”

Török Dorka – Vodafone
 

„Képzeljétek!
Ma megnyertük a Swiconnal középvállalatok kategóriájában a Benefitprize2019 szakmai díját! Felhasználtam a pályázat során erősen a tanultakat! ;-)”

Boglári Veronika - Swicon

 

Amennyiben szeretnél karrierbe kezdeni a jelen és a jövő egyik legigényeltebb szakmájában, vagy elhatároztad, hogy meglévő ismereteidet bővíted piacképes szakmai tudással és gyakorlattal, akkor oktatótársainkkal együtt várunk szeretettel képzésünkön!