Bemutatkozás

Üdvözlünk a honlapunkon!

Az Élet-Öröm Programok azért születtek, hogy egyre több ember élhessen testi-lelki-szellemi egészségben és egyensúlyban, bőségben, virágzó kapcsolatokkal, tudatosan működtetett életterületekkel, teljesen átélt pillanatokkal, tehetségének kibontakoztatásával.

Schubert Andi és Fejes János vagyunk, az Élet-Öröm Programok alapítói. 25 éve élünk párkapcsolatban egymással, és több, mint 13 éve foglalkozunk önismereti programok és képzések szervezésével és tartásával.

Bemutatkozás

A kapcsolatunk első időszakában, még a középiskolában rengeteg örömet éltünk meg mindketten, nagyon élveztük a kapcsolódást, az egymás iránt érzett szeretetet, az együtt töltött időt.
Aztán, ahogy múltak az évek (és közben diplomáztunk, összeköltöztünk, összeházasodtunk), egyre több élet-problémával, (pl. egymási iránti meg nem értettséggel, munkahelyi feszültséggel) találkoztunk, amelyek később mindennapossá váltak.

Amikor a szenvedés, az ingerültség, a fásultság mindennapossá vált mind a házasságunkban, mind az akkori munkánkban, segítség után kapkodva elkezdtünk mindketten önmagunk és a világ tudatos megismerésével foglalkozni, kijózanító kérdéseket feltenni saját magunknak és egymásnak.

Energiát és odaadást igénylő mély folyamat vette kezdetét, amelyen, ahogy elkezdtünk lépésről-lépésre haladni, felfedeztük, hogy miképp hallgatunk sok esetben olyan gondolatokra, amelyek szenvedést okoznak számunkra, milyen tetteinkkel, cselekedeteinkkel keserítjük meg a saját életünket, és többek között hogyan vetítjük rá egymásra a múltunk démonait.... sokkoló volt mindezzel szembesülni!

Bemutatkozás
Bemutatkozás

Ahogy az általunk felfedezett módszerek alkalmazásának köszönhetően őszintébbek lettünk magunkkal és egymással, egyre inkább az igazi szeretet, a barátság és az elköteleződés költözött be nemcsak kettőnk közé, hanem az életünk minden területébe.
Rengeteg önismereti tanfolyam és szakmai tréning, képzés elvégzése után új hivatást találtunk magunknak, és az anyagi bőség is elkezdett beáramolni a mindennapjainkba.

Évekkel később, amikor már mindketten inspirációt éreztünk magunkban, létrehoztuk az Élet-Öröm Programokat, ahol különböző eseményeket, tanfolyamokat szervezünk az érdeklődők számára.

Olyan résztvevőknek ajánljuk humán területre fókuszáló szakember képzéseinket, akik szívesen választanák hivatásuknak mások segítését, alázattal és lelkesedéssel fordulnak ezen szakmák iránt, valamint szeretnének  hiteles, és szakmailag felkészült coach szakemberré, munkavállalói élmény szakértővé, esetleg trénerré válni.

A Élet-Öröm Programok bármely tréningje, eseménye során változatos gyakorlatokat, különféle technikákat alkalmazunk a résztvevőkre szabva, melyek nagyszerűen ötvözik a keleti filozófiákat a modern nyugati nézőpontokkal.
Megközelítéseink egyarán támaszkodnak a pszichológia, a coaching, a mindfulness, vagy akár a modern, kortárs spiritualitás gondolataira, módszertanára.
Tapasztalatunk szerint ezen módszerek kombinációja nyújtja a legeredményesebb fejlődési lehetőséget a tréningek résztvevőinek és teszik egyedivé programjainkat.
A foglalkozások interaktív előadásokat, valamint könnyen követhető gyakorlatokat tartalmaznak. Mindezt összhangba hozzuk a testi egészség megőrzésével valamint a testtudat fejlesztésével.

Oktatási referenciáink az elmúlt években

51
fő tréner képeztünk
276
fő coach szakembert képeztünk
119
Employee Experience szakértő végzett nálunk
274
ügyfelet coacholtunk

Partnereink

Tesco
Novo Nordisk
Unipatika
Budapest Bank
Life1 Wellness
IJ Communication
Róbert Magánkórház
Axa Bank
SMP Kecskemét
MKB Biztosító
Telenor
Turbine
GE Power
Red Lemon

Csapatunk

Fejes János

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Fejes János vagyok, az Élet-Öröm Programok vezetője, ICF ACC coach és tréner.

Több, mint egy évtizede egyre szélesebb keretek között segítem
és támogatom a hozzám fordulókat abban, hogy az értelemmel bíró élet öröme,
és az elégedettség érzése jellemezze mindennapjaikat.

Rendszeresen vezetem az általunk megalkotott önismereti
és önfejlesztő tanfolyamokat, life, business és team coach,
valamint munkavállalói élmény szakértő képzéseket.

Elolvasom
Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka

ICF ACC coach, tréner

Szirtesi-Nagy Réka vagyok, ICF ACC minősítéssel rendelkező coach.

Coachként azzal dolgozom, ami van, ami már jól működik és amire építeni lehet: az ügyfél erőforrásai, motivációja, szándékai adják a folyamat alapját.

Trénerként pedig a legjobb tudásom szerint osztom meg a résztvevőkkel azokat a módszereket, jó gyakorlatokat, eszközöket, amelyek az elmúlt 12 évben a legjobban szolgálták a folyamatok eredményességét.

Elolvasom
Seres Nikolett

Seres Nikolett

Kommunikációs szakértő, tréner

Seres Nikolett vagyok, kommunikációs szakember, oktató, tréner és élményszakértő. Főállásban a Roche csapatát erősítem.

Több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezem a külső és belső kommunikáció, a PR, az elköteleződésnövelés és a munkáltatói márkaépítés területén. A Külker nemzetközi kommunikáció szakát követően 3 évnyi integrált ügynökségi tapasztalat után az elmúlt 9 évben több multi cég kommunikációs vezetőjeként szereztem széles körű tapasztalatot.

 

Elolvasom
Nagy Emőke

Nagy Emőke

Tréner, coach

Nagy Emőke vagyok, tréner és coach.

Minden általam elvégzett képzés (coach, teamcoach, mediátor, megoldásfókuszú képzések, lean, vállalkozásfejlesztés, vezetőképzés) ehhez tett,
és tesz hozzá módszert, szemléletet.
Közel 500 tréning van mögöttem, főként (de nem kizárólagosan) vállalati szektorban dolgozom, munkatársak, kékgalléros munkavállalók, középvezetők
és felsővezetők képzésével foglalkozom.

Elolvasom
Ott Stefánia

Ott Stefánia

Pszichológus, Coach, Tréner

Ott Stefánia vagyok, pszichológus, coach és tréner.

Nemzetközi tanulmányok és az autogén tréning képzettség megszerzése után a kereskedelemben helyezkedtem el vezetőként, hisz már a pályaválasztásom előtt is érdekelt a fogyasztói magatartás és a fogyasztói döntések,
a reklám- és gazdaságpszichológia.
Nemzetközi munkakörnyezetben lehetőségem nyílt a vezetői szerepet a fejlesztési szemlélettel, módszerekkel, tréninggel és magasabb szintű szervezetfejlesztési folyamatokkal összekötni.

Elolvasom
Eszes Annamária

Eszes Annamária

Life és Business Coach

Eszes Annamária vagyok, közgazdász, mozgásszakértő, life- és business coach, valamint örök tanuló és tanító.
Közgazdász végzettségemmel a gazdasági területet 12 év alatt szinte horizontálisan és vertikálisan is végigjárva központi feladatomnak tekintettem
a munkahelyi kapcsolatok fejlesztését.
Az elmúlt években számos business és team coaching ülést vezettem, amelyeken felül szervezetfejlesztéssel foglalkoztam, valamint rendszeresen tartottam tréningeket multinacionális környezetben.

Elolvasom
Parák András

Parák András

Pszichológus, Coach

Parák András vagyok, pszichológus, doktorandusz hallgató, life és business coach.

Kutatási témám a munkafüggőség, szereztem tapasztalatot egyetemi kortárs segítőben, cégeknél, vezettem egyéni eseteket, tréningeket,
önismereti társasjáték- és filmklubokat.
Segítői munkámban az önazonosság elérésére fordítok kiemelt figyelmet.
Hiszem és tapasztalom, hogy az ember akkor tud igazán kiteljesedett életet élni, ha tudatosan felfedezi önmagát a társadalom, család és kultúra által ránk terhelt elvárások és szerepek alatt.

Elolvasom
Dr. Gyene Zsuzsanna

Dr. Gyene Zsuzsanna

Life- és business coach

Dr. Gyene Zsuzsanna vagyok, life és business coach.

A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának elvégzése után költöztem Budapestre 2009-ben.
Coachként a fő fókuszterületeim az emberi kapcsolatok, a valódi hivatás megtalálása, a stresszkezelés, az önismeret, és saját érintettségből fakadóan a meddőségi problémákkal küzdők segítése pszichés gátjaik feltárásában és ledöntésében.
Utóbbit a GyereBaba Program asszisztenseként is gyakorlom.

Elolvasom
Polgári-Kovács Blanka

Polgári-Kovács Blanka

Vezetőfejlesztő, Coach

Polgári-Kovács Blanka vagyok. Életvezetési-, karrier-, és vezetőfejlesztő coachként és trénerként is hozzájárulok ahhoz, hogy az emberek életének minősége jobbá váljon.

Olyan általuk vágyott pozitív változást érünk el az ügyfeleim életében mind coaching tevékenységek, mind pedig tréningek révén, melynek köszönhetően kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb, így boldogabb,
tehát hozzájuk méltó életet élhetnek.

Elolvasom
Szinyei-Ihász Marietta

Szinyei-Ihász Marietta

Transzformációs stratéga, tréner

Szinyei-Ihász Marietta vagyok.
Húsz éves szolgáltatásfejlesztői múlttal rendelkezem, elsősorban banki és telekommunikációs területen, s jelenleg szabadúszó transzformációs stratégaként segítem nagyvállalatok digitalizációs törekvéseit.
Az alkalmazott service design egyik hazai úttörőjének számítok.

Elolvasom
Gelencsér Adrienn

Gelencsér Adrienn

Dietetikus, coach

Gelencsér Adrienn vagyok.
2014-től regisztrált dietetikusként a Mens Mentis Egészségcentrum munkatársa voltam, 2017-től a Sportkontroll keretein belül gyakorlom hivatásomat.
Coachként az életmódváltás pszichés részének is kiemelt figyelmet szentelek.

Elolvasom
Pócz Edina

Pócz Edina

Tréner, coach

Több mint 10 évi külföldi tartózkodás után 4 éve Magyarországon élek. Nagyjából 13 éve multinacionális környezetben dolgozom, ahol jelenleg középvezetői és tréner funkciót töltök be, mellette pedig rendszeresen tartok business coaching beszélgetéseket.

Elolvasom
Nyizsnyik Zsuzsanna

Nyizsnyik Zsuzsanna

HR menedzser, oktató

Nyizsnyik Zsuzsanna vagyok, a CBRE Hungary HR és Operációs Menedzsere. 

Munkáim során mindig is az emberi kapcsolatok (people menedzsment) állt a középpontban, érdekelt a pszichológia, coaching és a személyügy világa.
Ennek köszönhetően végeztem el a Pécsi Egyetem Humánerőforrás Menedzsment képzését, és mára HR és Operációs menedzserként segítem a cég és munkavállalók mindennapjait.
HR munkámban kiemelt szerepet képvisel az employee engagement, mint az első és számomra legfontosabb HR funkció.

Elolvasom
Nagy Andrea

Nagy Andrea

Brand Manager

Nagy Andrea vagyok, szabadúszóként dolgozom.

Coachként megszámlálhatatlan alkalommal formálok át egy nem tudom” választ,
egy szívből jövő, igazi válaszra.
Az egyéni fejlesztés mellett, az oktatás iránti vonzódásom megéléseként személyes márka-, és praxisépítés témákban vagyok oktató és mentor 3 éve, ahol eddig 85 coach-csal dolgoztam együtt egyéni és csoportos formában.

Elolvasom
Kulcu-Gusztafik Anita

Kulcu-Gusztafik Anita

ICF ACC Egyéni, Team & Group Coach

Minden nap hálás vagyok,
hogy a coaching módszertanának varázslatos erejét használhatom az embertársaim támogatása során, és örülök, hogy részese lehetek annak,
hogy mások is elmerüljenek ebben a csodálatos világban.

Elolvasom
Sári Anna

Sári Anna

Scrum Master, Tréner

Sári Anna vagyok, Scrum Master.

Munkám során agilis fejlesztőcsapatokat támogatok abban, hogy egyénenként és csapatként is hatékonyan és motiváltan tudjanak működni.
Hiszek abban, hogy ezt emberközpontúság és rugalmasság nélkül lehetetlen elérni – ezért is vonzanak annyira az olyan agilis módszertanok, mint a Scrum. Emellett coachként és családállító vezetőként, valamint trénerként is dolgozom.

Elolvasom
Kovács Nikoletta

Kovács Nikoletta

Humán- és csoportfejlesztő tréner, élménypedagógus

Kovács Nikoletta vagyok, pedagógus, élménypedagógus, humán-, és csoportfejlesztő tréner.

Munkám során alapvetés az élménypedagógia, a sajátélményen, tapasztalatokon keresztüli tanulás, a megélt élmények feldolgozásán keresztüli tanulás, s ennek beépítése a mindennapi életbe és tanításba.

 

Elolvasom
Márton-Koczó Ildikó

Márton-Koczó Ildikó

ICF MCC, executive és team coach, szupervizor

Márton-Koczó Ildikó vagyok,
nemzetközileg minősített mester coach (ICF) és szupervizor (EASC).

Több, mint 4000 óra coaching van mögöttem, dolgozom egyéni coaching folyamatokban és csapatokkal, csoportokkal is. Fontos számomra a tudásátadás, így boldoggá tesz, hogy tíz éve veszek részt kezdő és már gyakorló coachok oktatásában.

Elolvasom
Nádházy Judit

Nádházy Judit

Tréner, coach és teamcoach, mediátor

Nádházy Judit vagyok, tréner, megoldásfókuszú coach és teamcoach, transzformatív mediátor.

Képzéseimet minden esetben az adott szervezetre, csoportra szabottan készítem elő, mert hiszek benne, hogy a csoport igényeinek, céljainak megfelelően tervezett - és helyben alakított - programok maradandó élményt nyújtanak, és lehetőséget adnak az egyéni fejlődésre, a közösség erejének megtapasztalására.

 

Elolvasom
Fejesné Schubert Andrea

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Schubert Andi vagyok, az Élet-Öröm Programok társalapítója,
sportedző, életvezetési tanácsadó, coach.

Az a szándékom, hogy képességeimmel, tapasztalatommal támogassam a mozogni, gyógyulni és tudatosságban fejlődni vágyó embereket, legyen szó akár céges tréningekről, az általunk szervezett szakember képzésről,
vagy akár egyéni tanácsadásról.

Elolvasom

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Fejes János vagyok, az Élet-Öröm Programok vezetője, ICF ACC coach és tréner.

Több, mint egy évtizede egyre szélesebb keretek között segítem
és támogatom a hozzám fordulókat abban, hogy az értelemmel bíró élet öröme,
és az elégedettség érzése jellemezze mindennapjaikat.

Rendszeresen vezetem az általunk megalkotott önismereti
és önfejlesztő tanfolyamokat, life, business és team coach,
valamint munkavállalói élmény szakértő képzéseket.

Elolvasom