Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, Coach és Tréner

Parák András

Pszichológus, Coach

 

Parák András vagyok, pszichológus, doktorandusz hallgató, life és business coach. Kutatási témám a munkafüggőség, szereztem tapasztalatot egyetemi kortárs segítőben, cégeknél, vezettem egyéni eseteket, tréningeket, önismereti társasjáték- és filmklubokat.

Segítői munkámban az önazonosság elérésére fordítok kiemelt figyelmet. Hiszem és tapasztalom, hogy az ember akkor tud igazán kiteljesedett életet élni, ha tudatosan felfedezi önmagát a társadalom, család és kultúra által ránk terhelt elvárások és szerepek alatt.

Szeretem a munkámban az „aha!”-pillanatokat, amikor egy addig szorongató akadályt képesek leszünk másik nézőpontból látni, és a felszabadulás pillanatait, amikor megszűnik, de legalábbis könnyebbé válik egy érzelmi terhekkel rakott lelki hátizsák.

Lenyűgöz az emberi tehetség, erő, kreativitás. Hivatásom, hogy a hozzám fordulókat kísérjem kiteljesedésük útjain, akár önismeret, önfejlesztés, akár egy problémával, elakadással, fájdalmas élménnyel való megküzdés a cél.

Munkám során elsődleges a bizalmas, elfogadó, biztonságos légkör megteremtése, ahol bármilyen téma szóba kerülhet. Csak akkor tudunk egy problémán dolgozni, ha szembenézünk vele és elfogadjuk annak létezését. A közös munka azonban nem csak nehézségek körül foroghat. Időmenedzsment, önismeret mélyítése, önbizalomtréning kapcsán és egyéb témákban dolgozom együtt fejlődni vágyó személyekkel. A pszichológiai irányzatok és a coaching elemeit egymással kiegyensúlyozva alkalmazom. Ezen kívül a fókuszált segítő beszélgetés, imagináció, és a sztoikus és keleti filozófiák elemeit is alkalmazom.

Tanulmányok, végzettségek:

Pszichológia Doktori Iskola (folyamatban) - Eötvös Loránd Tudományegyetem, Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszék
Bepillantás az Ultrarövid Terápia világába képzés - Dr Buda László
Pszichológia MA - Eötvös Loránd Tudományegyetem
Moduláris Life és Business Coach képzés – Élet-Öröm Programok
Személyiségzavarok: Nárcisztikus személyiségzavar képzés - Annomentál
Fókuszált segítő beszélgetés képzés - SOULító Kortárs Segítők, Károli Gáspár Református Egyetem
Pszichológia BA - Károli Gáspár Református Egyetem

 

 

Képzések, amelyeken oktatok:
Card image

Moduláris Life és Business Coach képzés