Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Sári Anna

Scrum Master, Tréner

 

Sári Anna vagyok, Scrum Master.

Munkám során agilis fejlesztőcsapatokat támogatok abban, hogy egyénenként és csapatként is hatékonyan és motiváltan tudjanak működni. Hiszek abban, hogy ezt emberközpontúság és rugalmasság nélkül lehetetlen elérni – ezért is vonzanak annyira az olyan agilis módszertanok, mint a Scrum.

Elsődleges motivációm mindig is a fejlődés és mások fejlődésének segítése volt, amit szeretek több oldalról megközelíteni. Egy új ismeret elsajátítása mindig inspirálóan hat rám.

Trénerként találkoztam már a közmunkásoktól kezdve a csupa Dr. csapaton át a gyerekekig mindenféle emberrel, motiválttal és motiválatlannal egyaránt. Ez megtanított arra, hogy mindenkivel a saját nyelvén kell érthetőnek lennem és, hogy minél több eszközhöz tudok nyúlni, annál könnyebb lesz megtalálnom azt, amelyik épp a legtöbbet adhatja a csoportnak.

A coaching folyamatokban nagy hangsúlyt helyezek a tranzakcióanalízis alapelveire és eszközeire. A közös munka során arra törekszem, hogy ügyfeleim átérezzék saját felelősségüket az életükben hozott döntéseikért és képessé váljanak saját erőforrásaik tudatos használatára.

Családállítás vezetőként a mélyebben meghúzódó elakadásokkal is dolgozom, amiken a tudatos munka önmagában nem segít. Meghatározó élmény megtapasztalni, hogyan vagyunk részei a rendszernek és mennyi problémát okozhat, ha ez az odatartozás érzés, vagy a rend sérül. Ez a megértés és elfogadás, a probléma gyökerére való rálátás hozza a változást, ami a megoldáshoz vezet.

 

Végzettségeim:

Professional Scrum Master – Kürt Akadémia
Tréner – Grow Csoport
Coach – Gordon T.A. Kft.
Bevezetés a Tranzakcióanalízisbe/TA101 – Antal Sándor PTSTA-O
Családfelállítás vezető és sorsrendező – Kosári Móni
Gazdálkodási és menedzsment BA – Széchenyi István Egyetem

 

 

Képzések, amelyeken oktatok:
Card image

Moduláris Life és Business Coach képzés

Card image

Employee experience szakértő képzés

Card image

Moduláris Life, Business és Team coach képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

Card image

START - Moduláris Life és Business Coach képzés 2024-2025