Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Seres Nikolett

Kommunikációs szakértő, tréner

Seres Nikolett vagyok, kommunikációs szakember, oktató, tréner és élményszakértő. Főállásban a Roche csapatát erősítem.

Több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezem a külső és belső kommunikáció, a PR, az elköteleződésnövelés és a munkáltatói márkaépítés területén. A Külker nemzetközi kommunikáció szakát követően 3 évnyi integrált ügynökségi tapasztalat után az elmúlt 9 évben több multi cég kommunikációs vezetőjeként szereztem széles körű tapasztalatot.

Pályakezdőként, account manager pozícióban olyan cégek kampányain dolgoztam, mint az Unilever, a T-mobile vagy a Sanofi-Aventis. Majd a BAT és a Philip Morris dohányipari cégek teljes körű vállalati kommunikációjáért feleltem. 6,5 éven át vezettem a Telenor belső kommunikációs osztályát, most pedig a Roche berkein belül dolgozom egy értékalapú és személyre szabott egészségügyi rendszer kialakításáért. 

A technológiai forradalom és a rekordtempóra gyorsult digitális világban kutatom a motiváció, a megtartás, és a munkavállalói élmény szerepét, illetve a jelen kor munkakörnyezeti, szemléletváltási, kommunikációs, generációs és digitális kihívásait.

Az emberek motivációjával, a változó munkakörnyezettel, a változáskezeléssel, a reziliencia fejlesztésével és a munkavállalói elköteleződéssel foglalkozom. Hiszek a közösség és az együttműködés erejében, a fejlődési szemléletben (growth mindset), valamint az employee experience hatékonyság- és teljesítménynövelő hatásában.

Az eddigi tapasztalataimra épülő, naprakész tudásanyaggal és gyakorlat-fókuszú feladatokkal találkozhattok a kurzusaimon.

 

Képzések, amelyeken oktatok:
Card image

Moduláris Life és Business Coach képzés

Card image

Employee experience szakértő képzés

Card image

Moduláris Life, Business és Team coach képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024