GYIK

Ezen az oldalon a gyakori kérdésekre adott válaszokat olvashatod.

Igen, minden képzési napot élőben közvetítünk online a Zoom felületén keresztül, függetlenül attól, hogy személyes részvételű, vagy online képzési napról van szó.
Ezen videók az adott napot követően már felvételről is elérhetőek, így a tanfolyam ideje alatt a résztvevők az összes képzési nap felvételét korlátozás nélkül megtekinthetik bármilyen időpontban (sőt, akár le is tölthetik).

Igen, minden résztvevő számára biztosítjuk a részletfizetést, akár havi lebontásban is. Ezen felül igénybe veheted az Early Bird, a magánbefizetői, a páros jelentkezés, az egyéb kedvezményeinket is, melyek közül sokat össze is vonhatsz.

Célunk, hogy képzésünk során végig a legteljesebb oktatási élményt biztosítsuk számotokra, ezért tanfolyamaink ötvözik a személyes és online oktatást. 
Tematikánk tartalmaz olyan előadásokat, gyakorlatokat, amelyeket élő, személyes keretek között tervezünk megtartani, és emellett bizonyos órákat online formában tartunk majd meg számotokra. 

Természetesen, amennyiben Te az egész képzés során nem tervezel személyesen megjelenni a képzésen (gondolunk itt többek között vidéken, vagy külföldön élő hallgatóinkra), akkor a személyes keretek között megvalósuló órák online követésére is lesz módod, akár felvételről is.

A képzés online órái során a ZOOM felületén keresztül, interaktív módon zajlik majd az oktatás, de ugyanezen csatornán keresztül természetesen követhetőek lesznek az offline formában megrendezésre kerülő órák is.

A közvetítések felvételről a tanfolyam teljes időszakában, és azt követően is megtekinthetőek 1 év időtartamig.
 

Igen, amennyiben korábban végeztél pl. coach képzést, akkor nem szükséges elvégezned a kötelezőként feltüntetett modulok közül azokat, amelyekben már rendelkezel tudással és jártassággal.

Az ilyen jelllegű felmentésekről minden esetben egyénileg egyeztetünk kedves hallgatóinkkal.

Híreink

2022. február 14.

Elindult az Employee Experience szkértő képzésünk nyolcadik évfolyama!

A mai napon kezdetét vette a Munkavállalói élmény szakértő képzésünk nyolcadik évfolyama. A hallgatóink "tantermi kalandjai" júniusig tartanak, de képzésünk nyáron végén fejeződik majd be, amikor szakmai gyakorlaton vesznek majd részt.

2022. február 10.

Ma van a jelentkezési határidő a Employee experience szakértő képzésünkre!

Amennyiben szeretnél részt venni a Munkavállalói élmény szakértő képzésünk nyolcadik évfolyamán, akkor a mai napon várjuk szeretettel jelentkezésed!

2022. február 5.

Újabb blog bejegyzések érhetőek el!

Mindhárom képzésünk témáihoz kapcsolódó, újabb írások jelentek meg a Blogunkban. Amennyiben szeretnél szakmai cikkeket olvasni, vagy videókat megtekinteni, nézz be a Blog menüpontba!

2021. november 14.

Nemsokára következnek a 2022-es évfolyam képzéseinek nyílt napjai!

A 2022-es tavaszi-nyári szemeszterben megvalósuló szakmai képzéseink nyílt napjaira már fogadjuk a jelentkezéseket. Várunk szeretettel Téged is Employee experience szakértő, Life és Business coach, valamint Team coach és tréner képzésünk következő évfolyamára!

2021. november 4.

Kulcu-Gusztafik Anita coach és tréner csatlakozott oktatói csapatunkhoz!

Örülünk, hogy egy újabb nagyszerű kollégát üdvözölhetünk oktatói csapatunkban. Anitával a moduláris coach képzésünk következő évfolyamán találkozhattok!

2021. október 27.

Elindult a Team coach és tréner képzésünk 2021-2022-es évfolyama!

A coaching alapjai modullal megkezdődött a a Team coach és tréner képzésünk 2021-2022-es évfolyama. Örülünk, hogy ismét 17 lelkes hallgató választotta tanfolyamunkat!