GYIK

Ezen az oldalon a gyakori kérdésekre adott válaszokat olvashatod.

Igen, minden képzési napot élőben közvetítünk online a Zoom felületén keresztül, függetlenül attól, hogy személyes részvételű, vagy online képzési napról van szó.
Ezen videók az adott napot követően már felvételről is elérhetőek, így a tanfolyam ideje alatt a résztvevők az összes képzési nap felvételét korlátozás nélkül megtekinthetik bármilyen időpontban (sőt, akár le is tölthetik).

Igen, minden résztvevő számára biztosítjuk a részletfizetést, akár havi lebontásban is. Ezen felül igénybe veheted az Early Bird, a magánbefizetői, a páros jelentkezés, az egyéb kedvezményeinket is, melyek közül sokat össze is vonhatsz.

Célunk, hogy képzésünk során végig a legteljesebb oktatási élményt biztosítsuk számotokra, ezért tanfolyamaink ötvözik a személyes és online oktatást. 
Tematikánk tartalmaz olyan előadásokat, gyakorlatokat, amelyeket élő, személyes keretek között tervezünk megtartani, és emellett bizonyos órákat online formában tartunk majd meg számotokra. 

Természetesen, amennyiben Te az egész képzés során nem tervezel személyesen megjelenni a képzésen (gondolunk itt többek között vidéken, vagy külföldön élő hallgatóinkra), akkor a személyes keretek között megvalósuló órák online követésére is lesz módod, akár felvételről is.

A képzés online órái során a ZOOM felületén keresztül, interaktív módon zajlik majd az oktatás, de ugyanezen csatornán keresztül természetesen követhetőek lesznek az offline formában megrendezésre kerülő órák is.

A közvetítések felvételről a tanfolyam teljes időszakában, és azt követően is megtekinthetőek 1 év időtartamig.
 

Igen, amennyiben korábban végeztél pl. coach képzést, akkor nem szükséges elvégezned a kötelezőként feltüntetett modulok közül azokat, amelyekben már rendelkezel tudással és jártassággal.

Az ilyen jelllegű felmentésekről minden esetben egyénileg egyeztetünk kedves hallgatóinkkal.

Híreink

2022. október 25.

Szerkesztés alatt a honlapunk.

2023 tavaszára megújulnak képzéseink és ezért weboldalunk is számos változtatáson megy keresztül. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy bizonyos oldalak, funkciók nem lesznek elérhetőek. A kényelmetlenségekért elnézésed kérjük!

2022. október 4.

Elindult a Moduláris coach képzésünk!

A mai napon már a tizenegyedik évfolyamát kezdte meg a Moduláris Life és Business coach képzésünk. A tanfolyam ismét telt házzal, 24 lelkes hallgatóval indult el!

2022. szeptember 10.

Coaching szakmai gyakorlat a Red Lemon-nál.

A Moduláris Coach képzésünk business moduljának hallgatói minden évben szakmai gyakorlaton vesznek részt, amely során „éles" körülmények között gyakorolhatják szakmájukat. Idén a Red Lemon a partnerünk a szakmai gyakorlat során.

2022. július 19.

Ez a hét a Nyílt napjaink hete!

Ezen a héten részt vehettek mindhárom, ősszel kezdődő képzésünk nyílt napján. Kedd este a teljesen megújult Team coach és Tréner képzésünket ismerhetitek meg, melyet szerdán a Employee Expereince szakértő, csütörtökön pedig a Moduláris coach képzésünk nyílt napja követ. Mindegyik eseményre várunk Titeket szeretettel!

2022. július 16.

Befejeződött a Team coach és Tréner képzésünk 2022-es szemesztere!

Szeretettel gratulálunk a hallgatóinknak, akik sikerrel végezték el Team coach és Tréner képzésünk 2022-es évfolyamát, és kívánunk Nektek rengeteg sikert és élményt karrieretek során! A 2022-2023-as szemeszterre a tanfolyamunk megújul, immáron nyolc hónap és 200 óra hosszúságú lesz, melyre várunk Téged is szeretettel!

2022. július 4.

Véget ért az Employee Experience szakértő képzésünk 2022-es évfolyama!

A záróvizsgával befejeződött a Munkavállalói élmény szakértő képzésünk 2022 szemeszterének oktatási szakasza. Hallgatóink most egy rövid nyári szünetet követően szakmai gyakorlaton vesznek részt, ahol „éles" körülmények között hasznosíthatják megszerzett tudásukat. Büszkék vagyunk az osztályra, hallgatóink rengeteg energiát és fókuszt helyeztek tanulmányaikra! A következő évfolyam szeptemberben indul, várunk Téged is szeretettel!

2022. június 26.

24 hallgató vehette át coach tanúsítványát ma!

Ma befejeződött a Moduláris coach képzés 2022-es évfolyama, amelynek végén 24 hallgató vehette át Life és Business coach tanúsítványát. Ezúton is kívánunk sok sikert és élményeket karrierjük során és bízunk abban, hogy sokszor találkozunk Velük alumni programjaink során!

2022. június 16.

Holnap van a jelentkezési határidő a Szuperintenzív coach képzésünkre!

A nyári szuperintenzív coach képzésünk június 20-án hétfőn kezdődik, és jelentkezéseket a tanfolyamunkra még a holnapi napon fogadunk. Várunk Titeket is szeretettel!

2022. június 13.

Egy hét múlva rajtol a Szuperintenzív nyári online coach képzésünk!

Június 20-án kezdődik a nyári szuperintenzív coach képzésünk. A tanfolyamra már csak két szabad hellyel rendelkezünk, és várunk rá Titeket szeretettel. A tanfolyam első hete hétfőtől szombatig tart, egész napos képzési ütemezéssel.

2022. június 12.

Már lehet jelentkezni a moduláris coach képzésünk 2022-2023-as évfolyamára!

A mai napon frissült a moduláris coach képzésünk weboldali menüpontja, így naprakész információkkal várunk Titeket hazánk legkomplexebb coach tanfolyamának tizenegyedik évfolyamára!

2022. június 10.

Június 14-én, este 18.00-tól újabb „Őszinte beszélgetés"!

Várunk Titeket szeretettel az új „Őszinte beszélgetés"-ünkön. A témáink ezúttal a munkavállalói élmény legújabb, post-covid trendjei lesznek, de kitérünk majd arra is, hogy jópár cég már tényleg túltolta az employee experience-t, és ez kezd visszaütni rájuk... Zoom ID: 898 4539 7393

2022. június 6.

Újabb nyílt nap a munkavállalói élmény szakértő képzésünkre!

Június 22-én, 18.30-tól tartjuk a 2022-2023-as Employee experience szakértő képzésünk első nyílt napját. Az esemény során teljeskörűen megismerheted képzésünket és felteheted kérdéseidet is! Várunk szeretettel!

2022. február 14.

Elindult az Employee Experience szkértő képzésünk nyolcadik évfolyama!

A mai napon kezdetét vette a Munkavállalói élmény szakértő képzésünk nyolcadik évfolyama. A hallgatóink "tantermi kalandjai" júniusig tartanak, de képzésünk nyáron végén fejeződik majd be, amikor szakmai gyakorlaton vesznek majd részt.

2022. február 10.

Ma van a jelentkezési határidő a Employee experience szakértő képzésünkre!

Amennyiben szeretnél részt venni a Munkavállalói élmény szakértő képzésünk nyolcadik évfolyamán, akkor a mai napon várjuk szeretettel jelentkezésed!

2022. február 5.

Újabb blog bejegyzések érhetőek el!

Mindhárom képzésünk témáihoz kapcsolódó, újabb írások jelentek meg a Blogunkban. Amennyiben szeretnél szakmai cikkeket olvasni, vagy videókat megtekinteni, nézz be a Blog menüpontba!

2021. november 14.

Nemsokára következnek a 2022-es évfolyam képzéseinek nyílt napjai!

A 2022-es tavaszi-nyári szemeszterben megvalósuló szakmai képzéseink nyílt napjaira már fogadjuk a jelentkezéseket. Várunk szeretettel Téged is Employee experience szakértő, Life és Business coach, valamint Team coach és tréner képzésünk következő évfolyamára!

2021. november 4.

Kulcu-Gusztafik Anita coach és tréner csatlakozott oktatói csapatunkhoz!

Örülünk, hogy egy újabb nagyszerű kollégát üdvözölhetünk oktatói csapatunkban. Anitával a moduláris coach képzésünk következő évfolyamán találkozhattok!

2021. október 27.

Elindult a Team coach és tréner képzésünk 2021-2022-es évfolyama!

A coaching alapjai modullal megkezdődött a a Team coach és tréner képzésünk 2021-2022-es évfolyama. Örülünk, hogy ismét 17 lelkes hallgató választotta tanfolyamunkat!