Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Ott Stefánia

Pszichológus, Coach, Tréner

 

Ott Stefánia vagyok, pszichológus, coach és tréner.

Már gyerekkoromban is szerettem megkérdezni, hogy „miért?” Ez még máig mélységesen érdekel, de már más kérdéseket teszek fel előbb: „hogyan?”, „mit?”, „hogy vagy ezzel?”

Az egyetemen a klinikai pszichológia és a családpszichológia irányába fordultam. Nemzetközi tanulmányok és az autogén tréning képzettség megszerzése után a kereskedelemben helyezkedtem el vezetőként, hisz már a pályaválasztásom előtt is érdekelt a fogyasztói magatartás és a fogyasztói döntések, a reklám- és gazdaságpszichológia.

Vezetői szerepemben mindig nagy hangsúlyt fektettem a csapatépítésre és az egyéni fejlesztésre. Így rengeteg gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam és hivatásomat is beleszőttem a mindennapi munkámba.
Nemzetközi munkakörnyezetben, vezetőim haladó tulajdonosi gondolkodásának köszönhetően lehetőségem nyílt a vezetői szerepet a fejlesztési szemlélettel, módszerekkel, tréninggel és magasabb szintű szervezetfejlesztési folyamatokkal összekötni.

Hiszek abban, hogy minden ember tud fejlődni. Az ehhez szükséges akaraterő megfelelő megközelítéssel, kommunikációval és legfőképp jó kérdésekkel felébreszthető és táplálható. Épp emiatt fordultam érdeklődve a coaching eszközök és átfogó coaching módszertanok felé.

A pszichológiát az emberek tudományának tartom, és meggyőződésem, hogy fontos megmutatni, hogy mindenkinek hasznára lehet. A munkám során szeretném segíteni ügyfeleimet, hogy a legtöbbet és legjobbat hozzák ki magukból céljaik szerint.

Munkámat magyar és német nyelven végzem.

 

 

Képzések, amelyeken oktatok:
Card image

Moduláris Life és Business Coach képzés

Card image

Moduláris Life, Business és Team coach képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

Card image

START - Moduláris Life és Business Coach képzés 2024-2025