Ingyenes továbbképzés a végtelenségig...


A tanúsítvány átadás után azonban a legtöbb hallgatónknak megmarad az az igénye,
hogy folyamatosan megismerkedjen a legfrissebb piaci trendekkel, metódusokkal
és olyan szakmai közösséghez tartozzon,
ahol fel tudja tenni kérdéseit,
segítséget kérhet és kaphat, valamint ahol lehetősége nyílik részt vennie
ingyenes szakmai programokon.

A Munkavállalói Élmény Szakértő képzésünk újabb évfolyama októberben vette kezdetét, előtte néhány nappal tartottunk egy kötetlen csapatépítőt hallgatóink számára. A tanfolyam februárban ér majd véget, és az utolsó képzési napon veszi kezdetét a szakmai gyakorlat, amely során a végzett hallgatóink kisebb csoportokat alkotva piaci, szakértő megbízást teljesítenek "éles" körülmények között.

Ezt követően zárul le teljeskörűen a képzésünk.

A tanúsítvány átadás után azonban a legtöbb hallgatónknak megmarad az az igénye, hogy folyamatosan megismerkedjen a legfrissebb piaci trendekkel, metódusokkal és olyan szakmai közösséghez tartozzon, ahol fel tudja tenni kérdéseit, segítséget kérhet és kaphat és ahol lehetősége nyílik részt vennie ingyenes szakmai programokon.

2020 tavaszán ennek okán hoztuk létre az Employee Experience szakértő Alumni-t, amelynek jelenleg 83 taggal rendelkezik. Ezen csoportban folyamatosan szervezünk ingyenes szakmai online továbbképzéseket, kötetlen személyes "sörözéseket" és egyéb eseményeket.
Ezen programokkal biztosítjuk a lehetőséget arra, hogy azon kedves hallgatóink, akik elvégezték a képzésünket folyamatos utánkövetésben részesüljenek időhatár és bármilyen költség nélkül.

Amennyiben tehát tanfolyamunk elvégzése mellett döntesz, akkor nemcsak piacképes szaktudást és gyakorlatot szerzel majd képzésünk során, hanem automatikusan alumni taggá válsz, ahol kötöttségek nélkül kapsz majd folyamatos támogatást.


Amennyiben eldöntötted, hogy karrierbe kezdesz a jelen és a jövő egyik legigényeltebb szakmájában, vagy szeretnéd meglévő ismereteidet bővíteni piacképes szakmai tudással és gyakorlattal, akkor oktatótársainkkal együtt várunk szeretettel képzésünkön!