Miért minket válassz, amennyiben coach képzés keresel?

 

A különböző megkeresések során számos esetben kérdezitek Tőlünk,
hogy "ha szeretnék coach hivatásba kezdeni,

akkor miért Titeket válasszalak képzést nyújtó intézménynek?"

 

Tapasztalataink szerint egy szívvel és alázattal dolgozó,
és anyagilag is sikeres coach-ot (vagy bármilyen segítőt) három különböző ismérv jellemez.

 

1. Széleskörű szakmai ismeretek

Egy alázattal dolgozó coach folyamatosan gyarapítja szakmai ismereteit,
azonban tapasztalatunk szerint azon segítők képesek teljeskörűen
támogatni az ügyfeleiket,
akik több terület, több coaching irányzat módszertanát is elsajátítják. Ebből fakadóan képesek egy élet-problémára, kihívásra változatos megközelítéseket, széleskörűbb támogatást biztosítani a hozzájuk fordulóknak.

A moduláris coach képzés megalapításakor különös figyelmet szenteltünk annak, hogy hazánk legszínesebb és legsokoldalúbb tanfolyamát alakítsuk ki, és ennek eredményeképp jelenleg a képzésünk a legnagyobb óraszámú és legtöbb területet tartalmazó coach szakember képzése.

Tanfolyamunk során, a magas szakmai színvonal biztosítása érdekében a Nemzetközi Coach Szövetség, az ICF kompetenciáit és etikai kódexét követve oktatunk. Előadóink közül többen rendelkeznek a ICF akkreditációval.

Az egész tanfolyam során folyamatosan fejlesztjük majd a szakmai képességeinket coaching gyakorlatok formájában. A képzés szerves részeit képezi majd különböző témájú coaching beszélgetések általad történő vezetése, melyekhez folyamatos mentor-támogatást biztosítunk számodra, valamint a business és a coaching szemléletű munkavállalói élmény szakértő modulok során részt veszünk szakmai gyakorlaton is működő cégeknél!

2. A megteremtett hitelesség

Meglátásunk szerint egy coach karrier minősége és sikeressége azon is múlik, hogy az adott szakember mennyire hiteles a saját életének példájában. 
Esszenciális, hogy életét kiegyensúlyozottság és felelősségvállalás jellemezze, és hogy folyamatosan tegyen lépéseket a legfontosabb területeken (kapcsolataiban, szakmájában, önmagával való viszonyában, stb.).
Akárcsak mi magunk, úgy minden ügyfél is megérzi a lelkében és szívében, hogy kinek jó a közelében lenni, kivel feltöltő, örömteli élmény a pusztán együtt töltött idő.

Az a szakember, aki ilyen légkört, hangulatot képes teremteni maga körül, általában nagy figyelmet és fókuszt szentelt saját maga fejlesztésére és képes nagymértékben megvalósítani önmaga békéjét és elégedettségét. Ezen lépcsőfokok megtétele, sokszor végigküzdése során pedig olyan tapasztalatokat szerzett, melyek rengeteget segítenek számára többek között intuíció formájában, és a másokkal való együttérzésben.

Éppen ezért, hazánkban egyedülállóan, minden képzésünk során kiemelt figyelmet fordítunk a hallgatóink saját fejlődésére, élet-egyensúlyának megteremtésére. Ennek érdekében egy teljes modult szentelünk az önismeretnek, és emellett segítünk Téged a saját kihívásaiddal történő szembenézés folyamatában, rendszeres online és személyes konzultációk formájában.


3. Saját branded kialakítása, és az üzleti ismertség, siker megalapozása

"Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani". A legtöbb kiváló szakember sok esetben azért nem képes megélhetést biztosító jövedelmet teremteni a segítői praxisából, mert nincsenek tisztában azzal, hogy miképp lehetséges és szükséges szolgáltatásaikat önazonos és hiteles módon népszerűsíteni.
Nem teremtenek közösségeket, nem üzemeltetnek olyan online és offline folyamatokat, melyek rendszeresen felhívják az érdeklődők figyelmét szolgáltatásaikra, nem építenek fel egy brandet, nem rendelkeznek megfelelő árképzéssel, szolgáltatás csomagokkal.

Ezek a leggyakoribb "hibák", és a legtöbb coach-képző iskola nem ad erre bizonyítottan működő megoldásokat, legfeljebb tippekkel látják el hallgatóikat.

Képzésünk során, már annak második hónapjában megosztjuk veled a célzottan ilyen jellegű szolgáltatásokra vonatkozó sales és marketing folyamatok alapjait és "mesterfogásait", annak érdekében, hogy minél előbb képes legyél belevágni saját praxisod üzemeltetésébe. Közösen mindent megteszünk azért, hogy ezen folyamatnak köszönhetően a képzés befejezésekor már rendelkezz egy induló ügyfélkörrel, de többek között felkészítünk egy vállalati belső coach-felvételi interjúra is.

Ezen felül a képzés során a sales, marketing és brandépítés különböző lépéseiben folyamatos, gyakorlati segítséget nyújtunk majd számodra. Brand kialakítással foglalkozó szakemberük az egész tanfolyam alatt folyamatosan mentorál majd Téged az Énmárkád felépítésében és az ügyfélszerzés folyamatának felállításában.


Összegezve, képzésünket azok választják már évről-évre, akik nemcsak ismereteket, vagy tanúsítványt szeretnének szerezni, hanem arra vágynak, hogy hiteles, szakmailag és anyagilag is sikeres szakemberré fejlődjenek.